Skytteforeningen Vest

Strandvejen 2, 6840 Oksbøl

Skydebaner

Indendørsbaner
Foreningens indendørsskydebane ligger i kælderen under Sportspark Blåvandshuk - Oksbøl.
Der er 8 riffelbaner og 4 pistolbaner og banelængden er 15 meter.

De fire pistolbaner kan i forbindelse med arrangementer også bruges til riffelskydning.
Der skydes med cal. 22 på riffelbanerne og på pistolbanerene kan der skyde med pistol op til cal. 45

I vores opholdsrum har du mulighed for at tale med de andre skytter og nye en kop kaffe eller sodavand.

Vi er begyndt at renovere banerne, så der i løbet af de næste par år vil ske forbedrende tiltag til fordel for vores skytter og deres familier

Udendørsbaner
Foreningens udendørsbaner ligger ude midt i den skønne Vrøgum plantage.
Her har vi vores lille klubhus med 5 styk 50 meter riffelbaner til cal. 22 og 4 styk 200 meter riffelbaner til en større caliber. På 200 meter banerne har vi elektronisk markering.

Vores pistolbane er 25 meter og har 5 standpladser der ligger i bunden af vores 200 meter bane. Har har vi et lille skur/overdække, så vi har mulighed for at skyde i alt slags vejr.

Du finder skydebane ved at følge skiltningen fra Baunhøjvej.